Westpoint

Status
Afgerond
Projecttype
Koopwoningen
Locatie
Vleuterweide, Vleuten
Aantal
30
Woonoppervlak
59 m2 tot 95 m2

Beschrijving


Het nieuwbouwproject Westpoint te Vleuten gelegen aan de Vossenburcht is succesvol verkocht! Dit nieuwbouwproject bestaat uit 30 appartementen. De woonoppervlaktes van de bouwnummers zijn 59 m² t/m 95 m² met v.o.n. tussen de € 182.000,00 en € 295.000,00.

De appartementen zijn in opdracht van Ballast Nedam Ontwikkelingsmaatschappij door de afdeling nieuwbouw van Beumer Garantiemakelaars Utrecht en Vleuten-De Meern verkocht.

Originele projectwebsite:

Westpoint ligt op een fantastische plek, midden in het centrum van Vleuterweide. Tegen het gezellige winkelcentrum aan met al zijn voorzieningen en met uitzicht over de centrale vijver. Direct naast het gebouw is een enorm parkeerterrein en veel parkachtig groen.

Het gebouw met traditionele architectuur - ontworpen door Christoph Kohl Architekten - heeft op de begane grond o.a. een centrale entree met lift en trappenhuis en voor elk appartement een berging. Twee appartementen hebben een eigen entree aan de zuidgevel, de overige appartementen zijn via lift of trap en galerij te bereiken.

Elk appartement heeft een riant balkon op het zuiden of westen en beschikt over 3 of 4 kamers. Er zijn 6 verschillende typen waarvan de gebruiksoppervlakten variëren van circa 59 tot 95 m2.