Het Binnenhof

Status
Afgerond
Projecttype
Koopwoningen
Locatie
Vleuten
Aantal
34
Woonoppervlak
139 m2 tot 186 m2
Kaveloppervlak
118 m2 tot 162 m2
Website
https://www.hetbinnenhof-vleuten.nl/

Beschrijving


Het nieuwbouwproject Het Binnenhof te Vleuten gelegen aan de Dassenburcht, Valkenburcht en de Zuiderburcht in de wijk Vleuterweide is succesvol verkocht! Dit nieuwbouwproject bestaat uit 34 eengezinswoningen. De woonoppervlaktes van de bouwnummers zijn 139 m² t/m 186 m² met v.o.n. tussen de € 383.500,00 en € 486.500,00.

De woningen zijn in opdracht van Ballast Nedam Ontwikkelingsmaatschappij door de afdeling nieuwbouw van Beumer Garantiemakelaars Utrecht en Vleuten-De Meern verkocht.

Originele projectomschrijving:

Hoe mooi is het om midden in het centrum te wonen en toch met veel rust om je heen? Slechts één straat verwijderd van alle winkels en terrasjes, maar ook de rust en ruimte van de centrale vijver van Vleuterweide? Dat willen we allemaal wel!De woningen van Het Binnenhof bieden u deze unieke kans. Gelukkig is er genoeg keuze. Er zijn 34 woningen in 3 verschillende breedtes, woningen met platte daken en woningen met een kap, woningen met drie en woningen met vier woonlagen. En ze hebben bijna allemaal een andere voorgevel. Verschil moet er wezen!

Het wisselende gevelbeeld van Het Binnenhof is een belangrijk pluspunt van dit plan. De architectuur in traditionele stijl is verzorgd door Christoph Kohl Architekten. En het resultaat mag er zijn: bakstenen gevels in verschillende kleuren met veel detaillering, veel variatie in dakvormen en gevels – van plat dak tot trapgevel.Door de verschillende beukmaten en aantal woonlagen is er een grote diversiteit qua inhoud van de woningen. De vierlaagse woningen zijn ook geschikt voor praktijk aan huis of voor een gastenverblijf.

Qua ligging valt er ook wat te kiezen: aan een rustige parallelweg, aan een levendige straat of tegenover een water? En de auto, die kunt u kwijt op uw eigen parkeerplaats op het binnenhofje. Met alle scholen, winkels, restaurants en sportvoorzieningen op loopafstand woont u hier op een plek waar het allemaal gebeurt!

Contact


A. Evenhuis
A. Evenhuis

030-6776000

aevenhuis@beumer.nl