Wonen in de Paleistuinen

Status
Afgerond
Projecttype
Koopwoningen
Locatie
De Meern-Noord, 3454NT, De Meern
Aantal
18
Woonoppervlak
184 m2 tot 193 m2
Kaveloppervlak
320 m2 tot 440 m2
Website
http://www.wonenindepaleistuinen.nl/

Beschrijving


Het nieuwbouwproject De Paleistuinen te De Meern gelegen aan de Rijsterboslaan, Kuinderboslaan en de Savelseboslaan is succesvol verkocht! Dit nieuwbouwproject bestaat uit 10 twee-onder-een kapwoningen en 8 vrijstaande woningen. De woonoppervlaktes van de bouwnummers zijn 184 m² t/m 193 m² met v.o.n. tussen de € 539.000,- en € 675.000,-.

De woningen zijn in opdracht van Ballast Nedam Ontwikkelingsmaatschappij door de afdeling nieuwbouw van Beumer Garantiemakelaars Utrecht en Vleuten-De Meern verkocht.

Originele projectomschrijving:

De 18 luxe parkvilla’s van De Paleistuinen krijgen een exclusieve Art Nouveau architectuur met prachtige detaillering. Dat past helemaal in de zuidrand van het Máximapark in Leidsche Rijn. Dit park is onlangs nog uitgeroepen tot het meest geliefde park van Nederland.

De 10 twee-onder-een-kap woningen en 8 vrijstaande woningen komen op ruime percelen grond zodat u óm uw woning kunt lopen en er genoeg plek is voor twee auto’s op uw oprit. Ook binnen krijgt u met een gebruiksoppervlakte van 170-180 m² veel ruimte en is het – naast diverse andere indelingsopties – mogelijk om bijvoorbeeld 6 slaapkamers te creëren. Alle ruimte voor úw woonwensen dus!

Máximapark

De Paleistuinen is onderdeel van het Màximapark, het hart van stadsdeel Leidsche Rijn. Een nieuw stukje Utrecht dat gemoedelijke dorpse sfeer en rust combineert stadse bedrijvigheid en enthousiasme. Dat maakt De Paleistuinen tot een heerlijke nieuwe woonplek met prachtige wandel- en fietsroutes, sportverenigingen, een zwembad en een parkrestaurant op loopafstand.

En de parkvilla’s krijgen de allure die past bij deze plek. Roggeveen & Piso Architecten ontwierpen villa’s in de bijzondere Art Nouveau stijl van rond de vorige eeuwwisseling. Thuiskomen in De Paleistuinen wordt een feest als u merkt dat u altijd parkeerplek op eigen terrein heeft en dat u altijd een zonnetje in uw riante tuin heeft. Dat wordt vorstelijk wonen!

Contact


R. Otter
R. Otter

030-6776000

r.otter@beumer.nl