De Stadhouders

Status
Afgerond
Projecttype
Koopwoningen
Locatie
Vleuterweide, Vleuten
Aantal
12
Woonoppervlak
170 m2 tot 190 m2
Website
https://www.destadhouders-vleuten.nl/

Beschrijving


Het nieuwbouwproject De Stadhouders te Vleuten gelegen aan de Vossenburcht is succesvol verkocht! Dit nieuwbouwproject bestaat uit 10 twee-onder-een kapwoningen en 2 vrijstaande woningen. De woonoppervlaktes van de bouwnummers zijn 171 m² t/m 182 m² met v.o.n. tussen de € 598.000,- en € 649.000,-.

De woningen zijn in opdracht van Ballast Nedam Ontwikkelingsmaatschappij door de afdeling nieuwbouw van Beumer Garantiemakelaars Utrecht en Vleuten-De Meern verkocht.

Originele projectomschrijving:

Altijd al aan het water willen wonen? Wat dacht u van óp het water? En niet zomaar een water, maar de centrale vijver van Vleuterweide Centrum, vlakbij het winkelcentrum. De 10 twee-onder-één-kap woningen en 2 vrijstaande woningen (met opvallende zij-erker) van De Stadhouders liggen bovendien ideaal qua bezonning, namelijk met de riante terrassen op het zuiden.

De prachtige brede woningen – in traditionele stijl ontworpen door architect Christoph Kohl – bieden u veel ruimte. En naast de basis-indeling zijn er diverse optionele indelingen mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een slaapkamer met inloopkast of voor een zolderverdieping met gastenverblijf (slaap- en badkamer).

Elke woning heeft een oprit met plaats voor twee auto’s.- direct aan de centrale vijver- vlakbij Winkelcentrum Vleuterweide- twee-onder-één-kap of vrijstaand- riant terras (beton) aan water, op het zuiden- woonkamer met hoog plafond- prachtig uitzicht over water- 2 parkeerplaatsen op eigen grond- beukbreedte 6.00 m- gebruiksoppervlak ± 171 m²- diverse indelingsopties.

Contact


R. Otter
R. Otter

030-6776000

r.otter@beumer.nl