De President

Status
Afgerond
Projecttype
Koopwoningen
Locatie
Vleuterweide, Vleuten
Aantal
10
Woonoppervlak
173 m2 tot 183 m2
Website
http://www.depresident-vleuten.nl/

Beschrijving


Het nieuwbouwproject De President te Vleuten gelegen in Vleuterweide Centrum in de wijk Vleuterweide is succesvol verkocht! Dit nieuwbouwproject bestaat uit 10 ruime appartementen. De woonoppervlaktes van de bouwnummers zijn 173m² t/m 183m² met v.o.n. tussen de € 620.00,00 en € 690.000,00.

De woningen zijn in opdracht van Ballast Nedam Ontwikkelingsmaatschappij door de afdeling nieuwbouw van Beumer Garantiemakelaars Utrecht en Vleuten-De Meern verkocht.

Originele projectomschrijving.

Altijd al aan het water willen wonen? Niet zomaar een water, maar de centrale vijver van Vleuterweide Centrum, vlakbij het winkelcentrum. De 10 luxe water­appartementen van De President liggen bovendien ideaal qua bezonning, namelijk met de riante balkons op het zuiden/zuidwesten. Het bijzondere gebouw van De President is in traditionele stijl ontworpen door architect Christoph Kohl.

De zeer ruime appartementen bieden u veel mogelijkheden. Naast de basis-indeling zijn er diverse optionele indelingen mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een gastenverblijf van totaal 55 m² (en dan blijft er voor u nog steeds een appartement over van ruim 120 m²!). Maar u kunt de minimaal 173 m2 natuurlijk ook gebruiken voor o.a. een extreem grote living van 92 m² en een riante slaapkamer met inloopkast, riante balkons (± 15 m2) op het zuiden/zuidwesten, woonkamer/keuken ± 52 - 92 m²- prachtig uitzicht over water-, keuze uit 2, 3 of 4 grote slaapkamers, gastenappartement (± 55 m²) en/of twee luxe badkamers.

Contact


R. Otter
R. Otter

030-6776000

r.otter@beumer.nl