De Leidsche Straet

Status
Afgerond
Projecttype
Koopwoningen
Locatie
Vleuten
Woonoppervlak
202 m2 tot 227 m2
Kaveloppervlak
380 m2 tot 606 m2

Beschrijving


Het nieuwbouwproject De Leidsche Straet te De Meern gelegen aan de Zandweg is succesvol verkocht! Dit nieuwbouwproject bestaat uit 20 vrijstaande woningen. De woonoppervlaktes van de bouwnummers zijn 202 m² t/m 227 m² met v.o.n. tussen de € 705.000,- en € 949.000,-.

De woningen zijn in opdracht van BPD Ontwikkeling B.V. door de afdeling nieuwbouw van Beumer Garantiemakelaars Utrecht en Vleuten-De Meern verkocht.

Originele projectomschrijving: Op een idyllisch plekje in Vleuten komen 20 schitterende, vrijstaande villa’s: De Leidsche Straet.

De villa’s liggen aan een autoluwe straat met zicht op de Leidse Rijn. Het fantastische uitzicht en de gevarieerde architectuur - die geïnspireerd is op de Gooische villabouw uit de jaren 30 - geven het plan een heel exclusief karakter.

Specificaties Luxe standaard keukenaanbieding, riant sanitair en tegelwerk. Kavels vanaf ca. 380m² tot maar liefst ca. 615m².

Woonoppervlak vanaf ca. 202m² tot maar liefst 227m².

Heb jij je droomhuis al gevonden in Vleuten? Maak kennis met De Leidsche Straet. Luxe wonen met zicht op de Leidse Rijn in een ruime en aantrekkelijke vrijstaande woning. De Leidsche Straet is met recht een plek waar je écht van het leven geniet. En met Winkelcentrum Vleuterweide om de hoek heb je alles wat je dagelijks nodig hebt dicht bij de hand. Ideaal.

Thuis in je villa in de Leidsche Straet vind je volledige rust aan de rand van de Leidse Rijn. Langs het kanaal is het heerlijk wandelen, hardlopen en fietsen. Overigens fiets of loop je ook zo het mooie, grote Máximapark in. In het park kun je lekker ontspannen bijvoorbeeld na een drukke werkdag. Of strijk neer op het terras bij Parkrestaurant Anafora en geniet van een cappuccino.